Blog

Stålprodukter - grundlæggende klassificering
Ilustracja do Stålprodukter - grundlæggende klassificering

Stålprodukter er produkter, uden hvilke i dag kan vi ikke forestille os at bygge huse og forsyningsfaciliteter, køretøjer, udstyr, installationer og rørledninger. De er grundlaget for opførelse, fundamentering og efterbehandling af bygninger.

mere ➤

Hvad er formålet med skudblæsning?
Ilustracja do Hvad er formålet med skudblæsning?

Stål er en væsentlig komponent i mange strukturer og installationer. Nogle gange, for at være i stand til at bruge det i deres konstruktion, skal det behandles ordentligt. Mange af de processer, den gennemgår, efterlader en rest på den, så det kan være nødvendigt at male den. Hvad er denne aktivitet, og hvad er den til?

mere ➤

Ribbestænger - specifikation og anvendelse
Ilustracja do Ribbestænger - specifikation og anvendelse

Metalprodukter er meget udbredt i mange sektorer. Efterspørgslen efter produkter i forskellige former, størrelser eller tykkelser har ført til fremkomsten af ​​nyere og nyere former for metalprodukter. Et af de ofte anvendte metalprodukter er ribbestænger. Deres største fordel er deres høje modstandsdygtighed over for skader og deformationer, hvorfor de ofte bruges i bygge- og anlægssektoren.

mere ➤

Alt om metalplade forbrændingsprocessen
Ilustracja do Alt om metalplade forbrændingsprocessen

Metalpladebrænding handler om at overvinde materialets sammenhængskraft. Et andet udtryk for denne proces er skæring af metalplader. Der er flere metoder til at brænde metalplader. Valget af en bestemt skæremetode afhænger af pladetypen, dens tykkelse, det resultat, vi ønsker at opnå, og den efterfølgende anvendelse af materialet. Hvad er pladeforbrændingsprocessen? Hvilke skæremetoder skelner vi mellem, og hvordan adskiller de sig?

mere ➤