NYHEDER

Szczecins stållager - Hurtostal 2, bortset fra aktiviteter inden for salg og produktion af stålprodukter, understøtter mange initiativer fra lokalsamfundet, såsom vandpiknik, der er arrangeret fire gange, julebegivenheder - f.eks. julemands dagsbegivenheder. Som en del af vores sociale aktiviteter er vi også sponsor af Studerendes Interskole Sportsklub "Dąbie", og derfor støtter vi tilrettelæggelsen af ​​Hurtostal 2 Cup - National Strand Håndboldturnering hvert år - i år afholdes den for tiende gang. Vi sponsorerer også rejse ekspeditioner, der hjælper, bl.a. Andrzej Ziółkowski og andre rejsende at opdage nye steder på verdenskortet. Vores selskab er også involveret i sociale aktiviteter, f.eks. ved at støtte Szczecin-foreninger, familier i nød og i mange år Den polske komité for social velfærd.

2021-03 Hjælpe ud af hjertet, ikke for reklame - et interview til CSR.expert-portalen

Paweł Kwiatkowski: Bortset fra salg og fremstilling af stålprodukter støtter Hurtostal 2 mange initiativer fra lokalsamfundet. Ser dine kunder og entreprenører ud til at sætte pris på din pro-sociale holdning? Vi støtter mange lokale sociale initiativer. Når vi hjælper andre, styres vi primært af vores interne behov for at støtte ideer, der er tæt på os - en sund livsstil, udvikling og integration af lokalsamfundet, støtte til mennesker i en vanskelig livssituation. Vi hjælper med at støtte begivenheder og initiativer, der er vigtige for os og ikke for at få omtale blandt vores kunder. Meget ofte ved vores kunder eller entreprenører ikke om de sociale aktiviteter, vi udfører. Selvom der var en god situation, da en potentiel entreprenør under et forretningsmøde bemærkede ...

Wywiad z Grzegorzem Grochalą na temat działalności społecznej HST2
2019 januar en forestilling for børn - hospitalet i Kraków

Den 17 januar 2019 en forestilling for børn, sponsoreret af os, blev afholdt på hospitalet i Kraków.

Kraków - przedstawienie dla dzieci - obraz 1 Kraków - przedstawienie dla dzieci - obraz 2 Kraków - przedstawienie dla dzieci - obraz 3
2014 november Altai A. Ziółkowskis kajakekspedition

Vi har støttet Andrzej Ziółkowskis ekspedition i årevis. Hans sidste kajakekspedition var i 2014. Endnu en gang faldt valget på betagende bjergrige områder - hr. Andrzej rejste i kajak over det smukke Altai Krai, som ligger i det vestlige Sibirien. Vi opfordrer dig til at se fotos fra denne rejse.

Działalność społeczna hst2 - obraz 4 Działalność społeczna hst2 - obraz 5
2014 november cykelrally på Sicilien - en vulkan af energi

I slutningen af ​​året støttede vi en cykelrally omkring Sicilien. Deltagerne klatrede Etna, den mest behagelige tur var bestemt på kysten. Vejret - som man kan se, var helt anderledes end på denne tid af året i Polen. Vi opfordrer dig til at se fotos fra denne begivenhed.

Działalność społeczna hst2 - obraz 6 Działalność społeczna hst2 - obraz 7 Działalność społeczna hst2 - obraz 8
2012 december julemands fest i Dąbie

Vi har støttet sports- og kulturbegivenheder i vores distrikt - Dąbie i årevis. I december 2012 sponsorerede vi julemands fest.

Działalność społeczna hst2 - obraz 9 Działalność społeczna hst2 - obraz 10 Działalność społeczna hst2 - obraz 11
2012 juni rejse til Ny Guinea

I 2012 Andrzej Ziółkowski, støttet af os, rejste gennem Ny Guinea. At rejse rundt på denne interessante ø resulterede i at møde mange interessante mennesker. Vi inviterer dig til at se fotos fra turen.

Działalność społeczna hst2 - obraz 12 Działalność społeczna hst2 - obraz 13 Działalność społeczna hst2 - obraz 14
2011 juni Congo

Andrzej besøgte også Afrika med sin kajak. I 2011 han vandrede i Congo. Landets placering i et vådområde gjorde det lettere at padle kajak i disse smukke områder. Vi opfordrer dig til at se fotos fra besøget i Congo.

Działalność społeczna hst2 - obraz 15 Działalność społeczna hst2 - obraz 16 Działalność społeczna hst2 - obraz 17
2010 juni Andrzej Ziółkowskis Patagonien

Et år før sin tur til Afrika rejste Andrzej gennem landet Patagonien i Sydamerika. Rejsen omfattede en cykeltur over Andesbjergene, efterfulgt af en kajaktur ned ad Rio Chubut til Atlanterhavet. Vi inviterer dig til at se billederne fra denne fantastiske rejse.

Działalność społeczna hst2 - obraz 18 Działalność społeczna hst2 - obraz 19 Działalność społeczna hst2 - obraz 20
2009 maj vi støtter unge fodboldspillere - HST2 CUP

Som hovedsponsor støttede vi Børnedag Fejringen og en 3-dages håndboldturnering på stranden i vores distrikt Dąbie.

Działalność społeczna hst2 - obraz 21
2008 oktober Vi støtter Studerendes Interskole Sportsklub Dąbie,

Som lokale patrioter og fodboldfans - støtter vi unge fodboldspillere fra den lokale klub Studerendes Interskole Sportsklub Dąbie.

Działalność społeczna hst2 - obraz 22 Działalność społeczna hst2 - obraz 22 Działalność społeczna hst2 - obraz 24
ekspedition til Mongoliet

Vores samarbejde med Andrzej Ziółkowski har foregået siden 2000, da vi besluttede at støtte ekspeditionen til Mongoliet. Andrzej betaget os med sin lidenskab og nysgerrighed omkring verden. Takket være vores støtte, rejste han gennem dette fantastiske asiatiske land med kajak. De smukke udsigter over bjergene, vidunderlige, venlige mennesker - vi kan se alt dette på de billeder, som Andrzej har sendt os. Vi inviterer dig til at se dem.

Działalność społeczna hst2 - obraz 25 Działalność społeczna hst2 - obraz 26 Działalność społeczna hst2 - obraz 27